Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Yeni Nesil Güneş Koruma Sistemi

Güneşten koruyucu kimyasal hammaddelerin fosfolipid ile enkapsüle (s/y/s)edilerek çözünürlüklerinin artırılması ve bu teknoloji ile cilt yüzeyinde daha iyi yayılma sağlayarak kimyasal filtrelerin kullanım konsantrasyonlarının azaltılması hedeflenmiştir. Güneş ürünleri formülasyonu tasarımındaki zorluklardan biri faz ayrılma problemleridir. Yüksek oranda kullanılan güneş koruyucu filtrelerin neden olduğu uygulama sonrası cilt yüzeyindeki yoğun beyaz tabaka görünümünün azaltılması için yeni formülasyon tasarımları yapılmıştır.

  • Uzun raf ömrü sayesinde SPF değeri cilt yüzeyinde kalarak UV’ye karşı kalarak 6 saate kadar (ve daha fazla) koruma sağlar.
  • Mükemmel, pürüzsüz cilt kaplama, güneşten korunma. Maksimum koruma, Daha az güneş lekesi sağlar.
  • Homojen koruma sağladığından bölgesel halkalanmalarda azalama olur.
  • Yağlı değildir, yapışmaz ve ciltte rahatça tolere olur.
  • Cildin nefes almasını sağlar. İrritasyon özelliği minimum seviyede suda çözünmediğinden uzun süre koruma özelliği değişmez.

 

  

Gizlilik Seçenekleri
Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, tarayıcınız aracılığıyla belirli hizmetlerden, genellikle tanımlama bilgileri biçiminde bilgi depolayabilir. Burada gizlilik tercihlerinizi değiştirebilirsiniz. Bazı çerez türlerini engellemenin web sitemizdeki deneyiminizi ve sunduğumuz hizmetleri etkileyebileceğini lütfen unutmayın.